BARE LEGGS IN OCTOBER

  14 5 6 7 8//Dress & glasses from Primark // Leather jacket from Zara // Shoes from New Look // Hat from Asos

I can’t believe how lovely and soft the weather still is! To be honest I don’t really like fall all that much, I get a little bit grumpy when it’s rainy and dark outside. At days like that I wanna lock myself into my house, creep into my bed and watch movies all day long. Doesn’t sound that bad at all though. ;)hihi
But the sun is shining and I’m feeling very happy, enjoying the weather in my little black and white dress today! Tonight I’m gonna dress up to party with my girlfriends! Love a good girlsnight with my babes, wine and some dancing! Can’t wait!
Enjoy your saturdaynight!

// Hoe fijn dat het nog steeds zo’n lekker, aangenaam weer is! Eerlijk gezegt ben ik niet heel erg dol op de herfst, ik word soms wat chagrijnig bij herfstig, donker en regenachtig weer! Dan sluit ik mezelf het liefst op, kruip ik in m’n bed en kijk ik de hele dag naar films! Klinkt helemaal niet zo verkeerd eigenlijk! ;)hihi
Maar vandaag schijnt de zon, voel ik me blij en geniet ik van het mooie weer! Vanavond ga ik met mijn lieve vriendinnetjes op stap! Wijntjes drinken en dansen! Nu al zin in! Fijne avond!

2 gedachtes over “BARE LEGGS IN OCTOBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s