LAZY SUNDAY

juisttt

I’m so lazy today, I am watching “Pretty little liars” all day long and I love it! I bought myself a new eyeliner from “Catrice” yesterday! It’s about 4 euros and it’s great! It’s shown on the picture! Wish you all a happy Sunday!

//Wat een luie dag vandaag! Ik lig al de hele dag heerlijk op de bank “Pretty little liars” te kijken!  Gisteren heb ik een nieuwe eyeliner van “Catrice”gekocht, was rond de 4 euro en blijft super goed zitten en is fijn aan te brengen! Wilde ik bij deze nog even laten zien op de foto! Fijne zondag allemaal!

juisten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s