LEATHER & FAUX FUR

IMG_1281 IMG_1306 IMG_1315 IMG_1317 IMG_1318 IMG_1320 IMG_1322//This whole outfit is from H&M

I’m a big leather and Faux Fur fan! And what’s better then combine these two? The word “trashy” pops up in a lot of heads when they think about a leather outfit, but it’s all about combining it the right way. I love to combine a leather piece together with some Faux Fur, it gives you a little tough, rockstar kinda look! And who doesn’t want to feel like a rockstar right?

//Ik ben dol op leren kledingstukken en dat ik van Faux Fur hou, was inmiddels ook geen geheim meer. Veel mensen denken bij leer aan het woord “ordinair”. Maar het draait allemaal om hoe je je leren kledingstukken combineert. Ik combineer het graag met Faux Fur. Het geeft je een stoere, rockstar-achtige look! En zeg nou zelf, wie wilt zich stiekem nou geen rockstar voelen? Wij allemaal toch?

8 gedachtes over “LEATHER & FAUX FUR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s