It’s casual friday again!

 

image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16//Vest & beanie from Primark //Leather pants from H&M // T-shirt from COS // Sneakers from Adidas

It’s friday again! My favorite day of the week! My new year’s resolution is to blog more in 2015! Because this is only my second post in this new year! Sometimes it’s just really hard to find some time next to my fulltime job and my social life. Maybe I need to take my camera with me more often!
Have a great weekend followers! X

//Eindelijk is het weer vrijdag! Mijn favoriete dag in de week! Ik heb me voorgenomen om in 2015 meer bezig te zijn met mijn blog, al is het soms lastig om tijd te vinden naast mijn fulltime baan en drukke sociale leven. Misschien moet ik mijn camera maar wat vaker meenemen voor wat spontane kiekjes!
Fijn weekend allemaal! X

Een gedachte over “It’s casual friday again!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s