MY H&M SPRING/SUMMER FAVORITES

 

H&MToday I opened my mailbox and there it was; the new spring/summer 2015 catalogue from H&M! I always get really excited when it arrives! I love the spring season! Can’t wait for some higher temperatures and…. bare leggs again! Today I like to share my favorite spring/summer items with you guys!

//Vandaag zag ik dat de nieuwste catalogus van H&M in de brievenbus lag! Ik ben dan net een blij ei en spring bijna een gat in de lucht! Ik ben dol op de lente en kan niet wachten tot het zover is! De zon die schijnt, de vogels die vrolijk fluiten en… blote benen! Vandaag deel ik mijn favoriete items met jullie!

hm1 hm2 hm4 hm5 hm6 hm7 hm8 hm9 hm10 kanten broek hm

2 gedachtes over “MY H&M SPRING/SUMMER FAVORITES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s