HUNKEMÖLLER’S FACTORY SALE

 

image5image2 image3 image4

Last Friday I went to Hunkemöller’s Factory Sale in the Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. You could buy all items for really nice prices. Bra’s, bodystockings and pyjama’s were only 6 euros. And panties were only 1 euro. I had to pay 37 euro and if I would have bought this all in the store I would have payed 265 euros! So this was extra fun! I love sale shopping!

//Afgelopen vrijdag ben ik  m’n vriendinnen naar de fabrieksale van Hunkemöller geweest. Deze vond plaats in de brabanthallen in DenBosch. Super leuk, want de hele collectie was er voor een prikkie te koop! Bh’s bodystockings en pyjama’s waren maar 6 euro, ondergoed slechts 1 euro en bikini’s kon je voor 5 euro scoren. Ik heb uiteindelijk 37 euro af moeten rekenen, terwijl ik in de winkel 265 euro had moeten betalen. Dus dat is natuurlijk extra leuk!

image1

This is what I bought. 2 bodystockings, 1 bra, a lace dress a pink babydoll pyjama, a bikini and some panties

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s