SWITZERLAND, LAUSANNE

image

//Leather jacket from Zara //Dress from H&M //Beanie from Carhartt //Sneakers from Adidas

image image image image image imageLast weekend I went to Switserland to visit my little sister! I had an amazing couple of days and because we only see eachother A couple of times a year, it was nice to spend some time together. I love Switzerland! It’s such a beautiful country! Scroll down for some pictures of my trip.

//Afgelopen weekend ben ik naar Zwitserland gegaan om mijn zusje te bezoeken. We hadden vier top dagen samen! We zien elkaar maar een paar keer per jaar dus het is altijd fijn om samen te zijn en leuke dingen te doen! Ik hou van Zwitserland! Het is zo’n ontzettend mooi land! Scroll naar beneden voor een paar vakantiekiekjes!

image

LAKE OF GENEVA

image image image image

 

3 gedachtes over “SWITZERLAND, LAUSANNE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s