MAKE MY DAY & PORCH PEOPLE SS’15 FASHIONSHOW

IMG_7929IMG_7928IMG_8031Two of the finest shops in Nijmegen organized a fashionshow together at the Sint Stevenskerk, which is such a beautiful location!
Porch people is a vintage fashion store, and they sell one of a kind pieces. Besides all the unique pieces they also sell Cheap Monday Jeans.
Makemyday is a concept store, with great fashion, (English urban brands) and nice, vintage interior stuff,  you also could grab a coffee, or have lunch and there’s even a hairdresser in the store. I personly love the feeling of this conceptstore. So I was excited to be invited for the fashionshow, to get some new fashioninspo! Together with my friend Jill I went to the show and we got welcomed with a lovely drink. During the show “de Tropen” took care of some relaxing, kinda tropical music, so we were  a little bouncing on our seats while watching the show. The big hairdo’s and make-up (neon lips) on the models looked stunning and were done by Sanne and her team from Scissors Up, which is located above the porch people store.

//Twee van de leukste winkeltjes in Nijmegen hebben hun krachten gebundeld en organiseerde gisteravond een modeshow in de Sint Stevenskerk. Ik keek mijn ogen uit, wat een pracht locatie! Porch people is een vintage winkeltje, met unieke items. Tweedehands kleding, tassen, sieraden, maar zo verkopen ze bijvoorbeeld ook Cheap Monday jeans. Zelf ben ik fan van de Vintage Levi’s shortjes die ze hebben.
Makemyday is een conceptstore. Behalve leuke fashion, (Engelse urban-kledingmerken) verkopen ze er super unieke, hippe interieur items, je kunt er koffie drinken en zelfs lunchen. Ook is er een kapper in de winkel gevestigd. Ik vind zelf dat de winkel een ontzettend gezellige sfeer heeft, waardoor het absoluut de moeite waard is om eens naar binnen te lopen, al is het alleen voor een kop koffie.
Samen met mijn vriendinnetje Jill waren we klaar voor een heerlijk avondje fashioninspo! Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een welkomstdrankje en naar onze plaatsen geleid. “De Tropen” draaide lekkere relaxte, beetje tropisch-achtige muziek, wat heel goed bij de gehele sfeer van de show paste.  Ook alle credits voor de make-up en haarstyling van de modellen. Echt super gaaf! De neon lippen en enorme bossen haar maakten de outfits helemaal af! Sanne en haar Team van “Scissors up” waren hier verantwoordelijk voor. Deze kapsalon is overigens boven Porch people gevestigd.

Op de catwalk zagen we veel fleurige items voorbij komen. Leuke shorts, zwierige rokjes, croptops, jumpsuits maar wat mij vooral opviel was de trend om sokken in je schoenen, sandalen of slippers te dragen. Daar moet ik zelf nog wel een beetje aan wennen eerlijk gezegd hoor.

IMG_7993 (2)

Together with shop owners Iris & Julie //Samen met eigenaresses Iris (Porchpeople) en Julie (MakemydayNijmegen)

Downunder some looks:
//Scroll naar beneden voor een paar outfits die voorbij kwamen:

IMG_8004

THIS WAS MY FAVORITE LOOK! LOVE IT!

IMG_8013 IMG_8015 IMG_8016 IMG_8017 IMG_8020 IMG_8022 IMG_8023 IMG_8026 IMG_8027 IMG_8028

 

Thanks Porch People and Makemydaynijmegen for a lovely night! I enjoyed every little bit of it!
http://www.porchpeople.nl
http://www.makemydaynijmegen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s