Hunkemöller Ambassador!

IMG_0710
I’m soooo happy and honored to announce I’m one of the Hunkemöller ambassadors! Yesterday we had the kick-off event at the Hunkemöller headoffice in Hilversum. I met all the other girls and we had a lovely afternoon and evening. We had the pleasure to be the first to shop the new Sylvie swimwear collection! You can also follow Hunkemöller on their blog: http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/blog/

// Ik ben zo blij, trots en vereerd dat ik deel mag uitmaken van het Hunkemöllers ambassadors team! Gisteren hadden we het kick-off event op het hoofdkantoor in Hilversum. Daar kwamen alle meiden bij elkaar om elkaar te leren kennen onder het genot van bubbels en cupcakes! Daarna zijn we naar de shop gegaan om daar exclusief een bikini uit de nieuwste Sylvie swimwear collectie te shoppen! Super tof! Ik kijk nu al uit naar de volgende meeting! Volg jij de Hunkemöller blog al? Check dan snel http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/blog/ en blijf op de hoogte van alle trends, en laatste nieuwtjes omtrent Hunkemöller!

IMG_1189

I Picked this white “afro Jewel” triangel bikini from the Sylvie collection. (Sunglasses are from Primark and the arm cuff is from H&M)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s