LOVELY WEEKEND!

Hope you all have a lovely weekend! These pictures are from yesterday. It was a sunny day and that means bare leggs! Today it’s rainy outside. I went to the nail salon this morning and later I’m meeting with my mum, we are going out for dinner. Tomorrow I go to Amsterdam, so I hope the weather will be better then! Enjoy your weekend!

|| Ik hoop dat jullie allemaal lekker aan het genieten zijn dit weekend! Deze foto’s zijn van gisteren, het was toen een heerlijke warme dag, en dan ga ik natuurlijk de deur uit met blote benen! Vandaag is het grijs, somber en regenachtig. Vanmorgen heb ik mijn nagels laten doen en ik meet straks met m’n moeder en dan gaan we ergens een hapje eten. Morgen ga ik naar Amsterdam, dus hopelijk beter weer! De voorspellingen zien er in ieder geval goed uit! Fijn weekend allemaal!

IMG_3464

||Bomberjacket from H&M ||T-shirt dress from Primark ||Sneakers from Adidas

IMG_3455

IMG_3457 IMG_3481 IMG_3482

IMG_3561

||My new nails! Look at these cute little rings I bought at Primark. Love them!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s