Lipstick Top 5!

IMG_6771

I decided to share my lipstick top 5 again. I also did this a couple of months ago, but I buy so many lipsticks, that the top 5 changes alsmost every month! Hahaha! And because people often ask my about my lipstick, I thought it was time for a new top 5. I wanted to do my first tutorial, but I think I need a better camera for that so I’ll show you the colours by pictures. Maybe I’m gonna do vlogs in the future! But for now I hope my pictures are enough for you guys! ; – ) Happy Sunday! X

|| Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe lipstick top 5! Ik heb dit een paar maanden geleden ook al een keertje gedaan,maar omdat mijn lipstick collectie bijna wekelijks wordt uitgebreid, vond ik het weer eens tijd om mijn nieuwste top 5 met jullie te delen! Ik was eigenlijk van plan om mijn eerste tutorial/vlog te maken maar ik vind mijn camera er niet goed genoeg voor. Dus wie weet in de toekomst! Want ik heb eigenlijk heel veel ideetje die ik nog wil gaan uitwerken! Maar voor nu hoop ik dat jullie even genoegen nemen met de foto’s! Geniet nog van deze zondag! X


IMG_6787

1. My number one favorite is the lipstain from Kat von D. This one is called “Armageddon” No more words needed, this color is simply amazing!

IMG_6788

2. My second favorite is a lipstick I have for a real long time and it still doesn’t bore me at all! It’s “Pink plaid” from Mac Cosmetics. I’m a huge Mac fan and I think this lipstick will always be in my top 5! It’s light pink and you can wear this color almost every day and in every occasion.

|| Deze lipstick van Mac cosmetics blijft denk ik altijd een van mijn favorieten! Ik heb deze al zooooo lang en hij gaat niet vervelen. Je kunt deze kleur bijna overal bij dragen, en hij is niet erg opvallend dus voor veel mensen ook heel toegankelijk!

IMG_6784

3. This is the Sephora lip stain in number 12, I love these lipstains! They stay on very long en don’t feel sticky on your lips at all!

|| Deze lipstain van Sephora blijft erg lang zitten, is mat en voelt absoluut niet plakkerig op je lippen! Ik heb deze en de Kat von D beide in New York gekocht dus helaas zijn deze pareltjes niet in Nederland te koop!

IMG_6803

4. I love this Jazzberry lipstick from Rituals. It’s very dark but I love it! I love to wear this lipstick when I’m going out and wearing all black.

|| Deze lipstick van Rituals is erg donker, maar ik vind ‘m zo tof! Ik draag deze vaak wanneer ik op stap ga en ik helemaal in het zwart gekleed ga!

IMG_6805

5. On number 5 it’s the Lipfinity lipstick from Max Factor. Number 120 “HOT”. At the moment I’m wearing a lot of pink/purple lipsticks but a good red lipstick has to be in the top 5. Because red lips are always a good idea!

|| Ondanks dat ik op het moment veel roze en paarse lipsticks draag, mag een mooie rode lipstick natuurlijk niet ontbreken in mijn top 5! Want met rode lipstick kun je de plank nooit misslaan en het staat (bijna) iedereen!

 

6 gedachtes over “Lipstick Top 5!

  1. Marlies van Nunen zegt:

    Hoi Fab,

    Prachtige lipsticks….die rode wil ik wel van max Factor….dat truitje dat je aan hebt waar heb je dat gekocht? Prachtig!! Zoiets zoek ik ook….

    XXXXX

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s