Win actie! Win een NASA traagschuim kussen van Energy

 

image

Wil jij elke nacht genieten van een fijne nachtrust? Dat kan! Ik mag namelijk een NASA traagschuim kussen van Energyt.w.v. 69 euro weggeven en wie weet ben jij de gelukkige, die straks extra geniet van een goede nachtrust door dit heerlijke kussen!

Wat moet je doen? Volg mij @fabulouslittleblonde en @livingcomfortnl op Instagram, deel de winactie foto op je eigen Instagram en zet eronder waarom JIJ dit fijne kussen graag wilt winnen! Gebruik de hashtag #fabulouslittleblonde en #livingcomfort zodat ik jullie kan vinden! De winnaar maak ik vrijdagavond 11 september bekend!

Lees hieronder waarom slaap zo belangrijk (voor o.a je huid) is!

image

Iedereen heeft denk ik wel eens van een schoonheidsslaapje gehoord? Er is een reden waarom ze dit zo noemen. ’s Nachts vernieuwen huid- en haarcellen zich. Door slaapgebrek verstoor je dit proces. Dus lekker slapen en weg met die doffe haren, donkere kringen onder je ogen en vermoeid ogende huid!

Slaap je goed, dan heb je vaak een betere weerstand en ben je dus minder vatbaar voor een verkoudheid of griepje. Dit geldt ook voor je huid, door het verzwakte immuunsysteem krijg je dus eerder puistjes en droge schrale plekjes.

 

Slaap is ook goed voor ons humeur!  Door het nuttigen van genoeg slaap, zit je beter in je vel en voel je je niet duf of lamlendig maar, begin je je dag lekker uitgerust, en dus vrolijker! Dat is fijn toch? ; -)
Als je te weinig uren slaapt, beïnvloedt dit de wijze waarop je lichaam voedsel verwerkt. Op de lange termijn kan dit zelfs tot onnodige extra kilo’s leiden.
Het klinkt logisch, maar als je meer slaapt, heb je minder tijd om te eten. Gelukkig is er ook onderzoek naar gedaan, dus er is ook bewijs dat je van slapen echt kunt afvallen. Het onderzoek zegt dat als je uitgerust bent, je minder honger hebt. Als je moe bent, wil je lichaam energie. Je hersenen maken dan een hormoon aan dat ervoor zorgt dat je trek krijgt. En van trek ga je eten. Daarbij raak je meer spierweefsel kwijt als je te weinig slaapt. We willen juist vet kwijtraken als we op dieet zijn. Als je genoeg slaapt, verbrand je juist vet en dat zorgt ervoor dat je op een gezonde manier afvalt.
Slaap is ook essentieel voor het goed functioneren van je lichaam en geest. Het reguleert je lichaamstemperatuur en zorgt ervoor dat je zenuwstelsel naar behoren werkt.


Dus doe gauw mee met de winactie en wie weet ben jij de gelukkig winnaar van dit heerlijke kussen dat ik weg mag geven!

Sweet Dreams! x

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s