Fabulous Little Blonde is er nog hoor!

Ja, ik ben er nog. Het is meer dan een jaar geleden dat ik hier iets op mijn blog geschreven heb. Maar het begint soms gewoon weer te kriebelen. Ik mis het schrijven en daarom heb ik besloten om de draad af en toe weer op te pakken! Gewoon, wanneer ik daar zin in heb. Schrijven over alles wat mij inspireert en wat leuke foto’s met jullie delen. (Dit doe ik nog wel steeds veel op mijn Instagram, @fabulouslittleblonde overigens!)

Maar wat is er veel gebeurd in 14 maanden tijd! Vorig jaar ontmoette ik Frank, de liefde van mijn leven. Híj woonde in Utrecht, Ík in Nijmegen.  Tot over mijn oren verliefd gingen we ieder weekend op en neer van Utrecht naar Nijmegen en andersom. Na 2 maanden hadden we er al helemaal genoeg van! En zoals het past bij de impulsieve ik, pakte ik mijn boeltje in Nijmegen bij elkaar en vertrok naar Utrecht. Jippie! Samenwonen met de leukste!

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb even moeten wennen. Mijn vriendinnen missen, in de file naar mijn werk, Utrecht leren kennen, (verdwalen deed ik regelmatig die eerste maanden!) nieuwe vrienden maken.  Maar nu, een jaar later is de rust wedergekeerd. Ik voel me thuis in Utrecht. Ik heb geleerd om de “afspraken” met mijn vriendinnen te plannen. Het spontane zit er niet echt meer in. Maar dat kan bijna ook niet anders nu bijna al mijn vriendinnen kinderen hebben en het door al onze drukke levens gewoon lastiger plannen is.

Nu de rust er weer wat meer is, heb ik ook weer wat meer rust om af en toe te bloggen denk ik. Maar, alleen als ik er zin in heb.

Dus wie weet, tot snel .En anders, tot ooit.

Liefs,
Fabienne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s